woensdag 9 juli 2008

reces?

een verwarrende discussie waart door het land: de Tweede kamer gaat 2 maanden met "reces", schande! Bij ons is het reces ook begonnen. Dat betekent dat er nu een zomerstop is voor de raadsvergaderingen. Maar is dat dan vakantie? Voor mij allesbehalve. Een bestuurder hééft trouwens helemaal geen vakantiedagen, in elk geval niet formeel. Ik werk de komende tijd dan ook gewoon door. Tot half augustus, en dan 3 weken naar Frankrijk.
De discussie met de stad over de nieuwe Wro is voorlopig beslecht in een akkoord op hoofdlijnen waar alle partijen mee kunnen leven (hopelijk geldt hier niet the devil is in the detail). De kaderbrief is door de deelraad heen en we hebben daar geen kleerscheuren opgelopen.
Nu dan eindelijk tijd om echt aandacht te gaan besteden aan de uitvoering van al die extra buitenruimteprojecten en inrichtingsplannen die in Kralingen-Crooswijk lopen en de aansturing van de diensten. En weer meer tijd om regelmatig te fiets en te voet plekken in de deelgemeente te bezoeken. En tenslotte tijd om weer op regelmatige basis wdit weblog bij te houden. Dus tot gauw!

Reacties: Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]